OFL Giurgiu- ajutorul lui Moş Nicolae

Pensionari si familii  muncitoare, dar care, in ciuda eforturilor depuse, isi duc cu greu si in frig traiul de pe-o zi pe alta, au fost vizitate de Organizația Femeilor Liberale Giurgiu – trimise  in ajutor de Mos Nicolae.

 În ajun de Moş Nicolae, Organizația Femeilor Liberale Giurgiu a donat alimente şi dulciuri unor familii muncitoare, dar cărora veniturile nu le sunt suficiente. Abia dacăîşi permit să achite datoriile lunare şi să asigure un minim necesar din coşul zilnic. Ajutoarele lui Mos Nicolae au fost primite cu bucurie mai ales decopiii. “ Una dintre familii ne-a mărturisit cu lacrimi în ochi că niciodată nu au primit nimic gratis până acum şi că puținul pe care îl au, este datorită muncii”, a declarat presedinta organizatiei de femei liberale – Giurgiu, Dana Danciu,  la sfarsitul intalnirii. Aceasta a mai adaugat ;  “Nu, nu avem pretenția că i-am scăpat de sărăcia cruntă în care îşi duc zilele, dar am reuşit să le aducem o mică bucurielor şi copiilor! De sărăcie, vom face tot posibilul să îi scăpăm odată ce vom avea la îndemână pârghiile necesare”. Nici  pensionariI nu aufost uitati. Pe acestia, reprezentantele OFL –Giurgiu  i-au găsit îmbrăcați în câteva rânduri de haine groase în case, pentru că nu îşi permit să îşi cumpere multe lemne din pensia lor mică, suporand frigul din locuinte.

”Poate că generozitatea nu stă neapărat în a da mult ci în aajuta la timp pe cei ce au mai puțin decât noi!”, a fost mesajul transmis de  emisarele lui Moș Nicolae oamenilor pe carei-au ajutat.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *