OFL Giurgiu continuă acțiunea “Zâmbete pentru copiii din mediul rural”

Inca de anul trecut, Organizatia Femeilor Liberale din Giurgiu desfasoara vizite in judet, oferind zambete familiilor si copiilor din medii defavorizate . La sfarsitul saptamanii trecute, liberalele au vizitat mai multe familii din Slobozia.

Femeile liberale din Giurgiu au ales saptamana trecuta sa viziteze cateva familii defavorizate din comuna Slobozia  oferindu-le mici  motive sa zambeasca . Presedinta organizatiei,Dana Andreea Danciu, spune ca a fost impresionata de bucuria vazuta pe chipul acestor oameni.

“Duminică, 31 martie, OFL Giurgiu a ajuns la copiii din comuna Slobozia unde am continuat acțiunea prin care dorim să aducem un zâmbet copiilor din medii defavorizate. Încă o dată, am fost impresionate de bucuria văzută pe chipurile lor. A fost o altă ocazie care ne-a reîntărit ideea că niciun efort nu este prea mare pentru copiii României. Şi de această dată țin să le mulțumesc colegelor mele liberale care au ales să rupă din timpul alocat familiilor lor pentru a aduce o mică bucurie altor familii.”

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *