Giurgiu-Tribune

Deși simbolic, olimpicii giurgiuveni si dascălii lor au fost premiați

Elevii din întreg județul care au obţinut medalii la etapa națională a olimpiadelor școlare pe discipline în anul 2017, au fost premiați ieri, 26 Septembrie,in incinta Consiliului Judetean.

Evenimentul, ajuns la cea de-a IV-a ediţie, a fost organizat de către autorităţile judeţene, în parteneriat cu Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Giurgiu.

Astfel , 23 de copii au fost răsplătiți cu premii simbolice de către inspectorul şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Giurgiu, Gigi Oprişan, din partea Serviciului DGA Giurgiu , de către comisarii de poliţie Marius Gavrilă şi Cornelia Ştefan , de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Vasile Andronache, dar şi de managerul public în cadrul CJ Giurgiu, Mihaela Cristea, şi director executiv în cadrul CJ Giurgiu, Nicu Mardale.

” Este o inițiativa lăudabilă prin simplul fapt ca munca elevilor si a dascălilor lor este recunoscuta inclusiv la acest nivel” a declarat cu aceasta ocazie inspectorul șef al Inspectoratului Scolar Judetean Giurgiu dl. Gigi Oprisan.

Visits46 Visits 1 Visits 790112

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *