web analytics
Giurgiu-Tribune

Deși simbolic, olimpicii giurgiuveni si dascălii lor au fost premiați

Elevii din întreg județul care au obţinut medalii la etapa națională a olimpiadelor școlare pe discipline în anul 2017, au fost premiați ieri, 26 Septembrie,in incinta Consiliului Judetean.

Evenimentul, ajuns la cea de-a IV-a ediţie, a fost organizat de către autorităţile judeţene, în parteneriat cu Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Giurgiu.

Astfel , 23 de copii au fost răsplătiți cu premii simbolice de către inspectorul şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Giurgiu, Gigi Oprişan, din partea Serviciului DGA Giurgiu , de către comisarii de poliţie Marius Gavrilă şi Cornelia Ştefan , de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Vasile Andronache, dar şi de managerul public în cadrul CJ Giurgiu, Mihaela Cristea, şi director executiv în cadrul CJ Giurgiu, Nicu Mardale.

” Este o inițiativa lăudabilă prin simplul fapt ca munca elevilor si a dascălilor lor este recunoscuta inclusiv la acest nivel” a declarat cu aceasta ocazie inspectorul șef al Inspectoratului Scolar Judetean Giurgiu dl. Gigi Oprisan.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *