Omul de afaceri, Vera Nicolae intră în cursa electorală pentru primăria Stănești

O adevarată surpriză a acestor alegeri locale în județul Giurgiu o reprezintă intrarea în cursa pentru câștigarea fotoliului de primar a femeii de afaceri, Vera Nicolae , un cetățean preocupat de această comună.

Vera Nicolae candidează din partea  ProRomânia la  funcția de primar al comunei Stănești și spune că își dorește o competiție frumoasă, cu bun simț:

‘Inițial am spus că nu vreau sa intru în politică, dar am fost cooptată, și convinsă în cele din urmă de Liliana Ciobanu . Așa că am zis de ce nu am încerca să speram că putem face  o lume mai bună să dăm o gândire mai bună, și astfel m-am hotărât  să  intru în această competiție, eu fiind o sportivă. Am spus de ce nu, chiar imi foresc o competiție frumoasă, cu bun simț . Cred că vor fi altfel de alegeri, după ce acest  Covid  ne-a ținut departe, poate vom fi mai buni unii cu alti’  a declarant aceasta pentru www.giurgiu-tribune.ro .

Comuna Stanesti Comuna Stanesti este situată, la o distanta de 10 km de municipiul Giurgiu, și este compusă din  patru sate : Stanesti, Ghizdaru, Bălanu și Oncesti.

 

Camelia SACHETTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *