Ora 18.00 LIVE, în Girgiu la Tribună, Dragos Dendrino, managerul proiectului Screening TB , și coordonatorul pe comunicare al Campaniei de Screening a Tuberculozei, jurnalista Paula Rusu

 

Peste o mie de giurgiuveni vor avea acces gratuit în localitățile lor la serviciile medicale puse la dispoziție de caravanele de depistare activă a tuberculozei coordonate de Institututului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din București.

Giurgiuvenii diagnosticați cu tuberculoză vor fi printre primii  pacienți care vor beneficia și de indemnizația de hrană pe tot parcursul tratamentului, indemnizație menită să sprijine nevoile zilnice pe care le are familia pacientului.

Vorbim despre această campanie , azi, 15.01.2021, în  emisiunea  Giurgiu la Tribună cu Dragos Dendrino, managerul proiectului Screening TB , și coordonatorul pe comunicare al proiectului, jurnalista Paula Rusu.

Acestea, dar și multe alte informații despre această campanie, de la ora 18.00 LIVE, în Girgiu la Tribună când vă asteptăm cu întrebari pe pagina de facebook; Televiziunea Giurgiu Tribune.

Realizator, Camelia SACHETTI

facebook; Televiziunea Giurgiu Tribune

 www.giurgiu-tribune.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *