Oră neagră la Giurgiu

Aseară în numai o oră s-au produs trei accidente rutiere din care a rezultat rănirea mai multor persoane. Primul eveniment rutier a avut loc, la sensul giratoriu din dreptul Primăriei Giurgiu către bulevardul Independenței. Potrivit purtătorului de cuvânt IPJ Giurgiu bărbatul nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mersși a pierdut controlul asupra direcției,a acroșat cu partea dreaptă bordura, oprindu-se pe insula desparțitoare de sensuri de pe bulevardul Independenței. În urma accidentului conducătorul auto a fost rănit și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La 30 de minute mai târziu un alt evenimet rutier s-a produs de aceată data pe drumurile din județ. Mai exact, pe DJ 412 în afara localității Câmpurelu. Un bărbat de 45 de ani din București nu a păstrat distanța de siguranță față de un atelaj hipo condusă de un tânăr de 24 ani și a intrat în coleziune cu acesta. În urma accidentului a rezultat ranirea a două persoane pasagere în atelajul hipo care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

La 15 minute distanță alarma s-a dat din nou, de această data pe drumul către localitatea Oinacu. Aici un tânăr de 20 de ani nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de depășire a unui utilaj agricol care circula în aceeași directive de mers și a intrat în coleziune cu un autoturism de pe contrasens care circula regulamentar. În urma evenimentului trei persoane au ajuns la spital.

În toate cele trei cazuri polițistii au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpa.

Alexandra Buzică

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *