Pacala de la Daia a fugit cu usa!

A fost o data ca niciodata, cam prin toamna anului 2018, un tanar de 21 de ani din Daia- Giurgiu  care,  s-a  decis sa mai adauge  un pic de activitate in cazierul  judiciar,ca  n-avea si el decat 5 dosare penale.

Si uite-asa  a sustras o ușă din PVC  taman de la Gospodăria de apă potabilă a comunei Daia.

Marți, 26 februarie polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Băneasa au fost sesizați cu privire la acest fapt ,care a creat  un prejudiciu estimativ de 1.300 lei .Da. Dar  usa  a vandut-o cu 300 lei!!!

Zau ca nu faceam o  stire din atata lucru, dar parca prea seamana  fapta flacaului din poveste cu Pacala.
Mai  bine striga ca vrea sa fie primar,ori pleca la targ cu vaca sa faca rost de-o punga.

Dar nuuuu, tanarul cand se incurca,se pare ca o face bine, dovada – cele 5 dosarepenale din “palmares”. Pentru ca pentru mine, stirea e ca un tanar de 21 de ani din judetul Giurgiu are 5 dosare penale!!!!

Si uite-asa,  politistii i-au lasat pe sateni fara hotul satului pentru 24 de ore urmând ca în cursul zilei de astăzi sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu cu propunere de arestare preventiva.

Lasand gluma (bazata pe realitate), zic ; pacat de cei 21 de ani cu atatea dosare penale la activ. Nu mai spun  de timpul politistilor care se confrunta zilnic cu asemenea spete…

Dar…Ce ne facem oameni buni cu asemenea elemente  ?
Ca in fiecare sat e cate un “Ardiles” sau un” Pacala” ca asta. Si nu cred ca aici  este vorba de lipsa locului de munca , desi , daca aprofundam ajungem si acolo…
Stiu, veti spune ca politicienii fura domenii, lacuri ,etc., si mai nou eu au legi speciale…Dar cu “profesionistii “astia, ce ne facem?

Pentru ca vin si intreb; Voi l-ati angaja?

Acesta este un pamflet bazat pe o fapta reala. Tratati-l ca atare.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *