Păcăleală eșuată de 1 Aprilie

Un cetățean turc în vârstă de 62 de ani a încercat să îi păcălească pe polițiștii de la frontieră chiar de ziua păcălelilor însă, nu a reușit. Acesta a încercat să introducă ilegal în țară mai multe articole vestimentare, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.Totul s-a întâmplat ieri în jurul prânzului când  polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Giurgiu au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui autocar marca Mercedes Benz, care efectua transport regulat de persoane pe ruta Turcia – România.

În urma controlului amănunțit au fost descoperite, în cala mijlocului de transport, printre bagaje, mai multe pungi din plastic care conţineau articole vestimentare, constând în 1.670 de șepci și 26 de treninguri, inscripţionate cu numele unor firme consacrate, susceptibile a fi contrafăcute.

În urma cercetărilor, a rezultat faptul că  un cetățean turc, în vârstă de 62 de ani, pasager al autocarului, a achiziționat bunurile mai sus-menționate din Turcia, urmând să le valorifice pe teritoriul României.

Bunurile, în valoare de aproximativ 170.900 lei, care urmau a fi comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării verificărilor. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârșirea infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *