Panouri cu numele firmelor care au lasat lucrari neterminate in Giurgiu . Gecor si Chirlic – “fruntase”

Daca doriti sa felicitati firmele care au inceputi lucrari pe strazile din Giurgiu , dar nu s-au tinut de graficul de lucrari, o veti putea face in curand in fata unor panouri mari ce vor fi amplasate in curand chiar pe strazile lasate de izbeliste. In plus primarul municipiului Giurgiu Nicolae Barbu, vrea sa rezilieze contractual cu aceste firme, iar pentru deszapezirile viitoare va achizitiona pentru primarie prin credit utilaje special.

Primarul Municipiului, Nicolae Barbu, spune ca eforturile sale de a deszapezi orasul imediat dupa ninsore au fost zadarnicite de temperaturile foarte scazute la care sarea nu face fata, iar nisipul nu este chiar o solutie, deoarece migreaza. Mai mult decat atat , nici o societate care efectueaza lucrari de deszapezire nu mai vrea sa lucreze cu Primaria Giurgiu pentru ca nu poate ca oferi acel procent de 30% din valoarea contractului, indiferent daca ninge sau nu . Cel mai probabil , folosirea de cloruri in conditii de temperaturi foarte scazute , nici nu a fost luata seama de municipalitate . Primarul intentioneaza insa sa deschida un credit pentru a cumpara utilaje de deszapezire ca asftel de situatii sa nu mai existe in viitor.

Firmele care nu si-au terminat lucrarile incepute pe strazi vor fi facute cunoscute pe panouri outdoor chiar pe strazile respective

Cat despre strazile pe care se afla lucrari neterminate peste care a nins , iar mai apoi s-a format un polei periculos, miercuri 5, noiembrie  in conferinta de presa primarul municipiului a spus  ; “Avem foarte mari problem pe ansamblul 1 din Ramadan cu firma Chirlic , adica n-au lucrat de loc, sunt intarziati la toate lucrarile pe care le-a inceput, le calculam penalitati, dar cred ca castiga foarte bine din alta parte, ca nu sunt asa de superinteresati . Au venit, au adus niste materiale ca sa lucreze , le-au imprastiat pe soseaua Sloboziei, au mai adus niste piatra( …)ce vreau sa va spun ca voi face (…) drept urmare pe acele 3,4-5 strazi care au fost lasate nefinalizate , vom pune niste panouri foarte mari pe care vom scrie ‘daca sunteti multumiti si doriti sa-I felicitati, aceasta este adresa firmei Chirlic versus Gecor , acestea-s numerele de telefoane, a lu’ ala , lu’ ala ,si …transmite-ti-le tot binele din lume”.

Primarul a mai declarat in conferinta de presa , ca ii va astepta pe responsabilii acestor lucrari pana la finele anului sa se incadreze in grafic , iar in caz contrar, va rezilia contractul cu firmele respective .

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *