Participă la concurs și câștigă un voucher de la magazinul de covoare, perdele și accesorii de interior, Ayda!

Întrebarea zilei te invită la dezbatere!

 

IA ATITUDINE!

 

Ce părere aveți de demiterea ministrului Sănătății. Cine ar trebui să îi ia locul ?

 

Răspunde la acest articol cu “ particip”, spune-ți și tu părerea în comment la acest articol , apoi dă like și distribuire acestui material publicitar al www.giurgiu-tribune.ro . Urmărește extragerea Televiziunea Giurgiu Tribune, distribuie și află cine este câștigătorul zilei!

 

Noi iți notăm numele sau nickname-ul și îl inscriem în concurs . Magazinul de perdele, covoare si accesorii de interior, Ayda premiază apoi caștigătorul zilei cu un voucher în valoare de 100 de lei , în cadrul emisiunii Breaking News difuzată zilnic, LIVE , de luni până vineri de la ora 17.00 pe facebook Televiziunea Giurgiu Tribune.

 

Urmărește-ne LIVE . Da like și distribuie! La finalul ediției vom extrage câștigătorul care va merge la magazinul Ayda cu voucherul pentru a-și înnoi casa de PAȘTE. Dacă doresti un produs care depășește valoarea voucherului, poți completa această sumă până la valoarea intreagă a produsului, produselor.

Voucherul de 100 de lei, il vei putea il ridica de la sediul televiziunii Giurgiu Tribune situat la parterul hotelului Vlașca din municipiu.

 

Ai putea să fii chiar tu câștigătorul acestei zile premiat de magazinul de perdele, covoare și accesorii de interior, Ayda!

35 thoughts on “Participă la concurs și câștigă un voucher de la magazinul de covoare, perdele și accesorii de interior, Ayda!

 1. Particup ! Cred că începând cu această demitere lucrurile în sănătate o să se schimbe în bine iar locul acestuia să fie luat de un medic competent care nu este numit politic. Politicul nu trebuie să se amestece în învățământ, sănătate, justiție, religie… cu toți suntem cetățenii acestei țări indiferent de crezul nostru politic și trebuie să fim respectați și să respectăm constituția României.

 2. Bine că am scăpat de el.
  Păcat că a trebuit să moară lume..!
  Flavia Grosan cred că ar fi cea mai potrivită..!

 3. Particip….cititi mi comentul….am fost de serviciu in acea noapte la pompierii militari din Buc-If cand s a intamplat necazul de la Colectiv…a cazut ministrul sanatatii…a cazut prim ministrul…apoi nu s a mai intamplat mai nimic… azi ..cu bune cu rele .. e alt jertfit alt om pe altarul sanatatii (nu am culoare politica ,nu reprezint nici o entitate politica)…cati oameni din Romania trebuie sa mai moara …cat timp trebuie sa mai asteptam in aceasta pandemie cand unele vaccinuri sunt dovedite ca ar fi nefolositoare…???unde ne indreptam..?oare daca pleaca un ministru sau un premier se indreapta totul in aceasta țară…??…restul e can can …scapa cine poate …mulțumesc

 4. Particip! Demiterea ministeului Sanatatii este benefica insa este doar,, praf in ochi”pentru populatia revoltată si de a atrage atentia de la secretarul de stat Arafat…
  Ar trebui sa-i ia locul un medic capabil sa gestioneze aceastra criza pandemica…

 5. Particip. E bine ca a fost demis, chiar și în al 12 – lea ceas chiar dacă răul a fost făcut. Trebuie pus un medic care a fost manager de spital ptr. că numai cine a trecut prin situații limită știe cum să conducă și sa nu fie înregimentat politic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *