Participă și tu la Concursul nostru YUMMY! Răspunde la intrebarea zilei si Pizzeria Taverna te premiază cu pizza la alegere!

Bun, cu bun se face!  La Casa Bucur, prin Pizzeria Taverna din strada Gării nr. 57 . Răspunde pe siteul nostru www.giurgiu-tribune.ro la intrebarea care te face câștigătorul noului nostru concurs .

Intrebarea zilei de  miercuri 24.03.2021 ;  Ce zi mondială marcăm astăzi?

Răspunsul se află într-una din stirile ediției de azi a  www.giurgiu-tribune.ro

Până pe 31. martie   te invităm să participi la Concursul Zilei- Ediția Yummy ! Participă și tu răspunzând corect  la întrebarea zilei, formulată din una dintre știrile noastre și  poți câștiga una din cele două premii constând în câte o pizza, la alegere ditr- o gamă variată si apetisantă oferite de Casa Bucur prin Pizzeria Taverna din strada Gării nr. 57 .

Răspundeți la întrebare doar pe siteul www.giurgiu-tribune.ro la știrea unde găsiti raspunsul, apoi like și share ( distribuire) pe Televiziunea Giurgiu Tribune la emisiunea Breaking News.

Vom avea doi premiați pe zi . Notam numele participanților , introducem biletelele intr-un bol si extragem câștigătorii.

Sunati în prealabil la nr. 0246 218 277, spuneți ca ați castigat, la concursul nostru , comandați un sortiment de pizza de la Pizzeria Taverna, apoi asteptati la domiciliu, ori dacă vreți, mergeti sa ricati premiul delicios Aând asupra voastra Cartea de Identitate.

Așteptăm să ne scrieți și astăzi,  raspunsul LIVE , după ora 17.00 în cadrul emisiunii informative Breaking News, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.00 pe pagina de facebook ; Televiziunea Giurgiu Tribune  Casa Bucur prin Pizzeria Taverna din strada Gării nr. 57  .va premia doi participanti pe zi dintre cei care au raspuns corect .

Casa Bucur, Pizzeria Taverna – Bun cu Bun se face!

22 thoughts on “Participă și tu la Concursul nostru YUMMY! Răspunde la intrebarea zilei si Pizzeria Taverna te premiază cu pizza la alegere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *