PAS CU PAS SPRE COSUL DE GUNOI AL ISTORIEI

https://aliantadreptei.wordpress.com/2018/06/24/pas-cu-pas-spre-cosul-de-gunoi-al-istoriei/Iohannis si-a anuntat candidatura pentru mandatul 2019-2024

Prin anuntul acestei candidaturi, nu mai exista niciun candidat alternativ la dreapta. Cine se viza prezidentiabil din partea USR sau RO+, este nevoit sa renunte la vise si sa replieze in spatele lui Iohannis.

PSD a devenit sacul de box al scenei politice

Ura viscerala anti-PSD este numitorul comun al intregii opozitiei. Basistii sunt astazi frati de sange si de cruce cu hipsterii, penelistii, activistii anti-sistem, gruparile #rezist si tot ce traieste pe malurile Dambovitei si il refuza pe baskanul din Teleorman.

PSD nu mai detine discursul politic

Nu exista niciun intelectual care se etaleaza la Stanga. Dihotomia este clasica: Raul este PSD & Dragnea si Binele este Restul Romaniei. PSD colecteaza toate energiile negative. Principalul profitor este ALDE si Tariceanu. Inevitabil Tariceanu va candida la prezidentiale. Daca PSD mai are suflu politic dupa europarlamentare , il va sustine. Candidatura lui Tariceanu il legitimeaza insa pe Iohannis. PSD a ajuns paria Europei. Este greu sa ataci PiS, AfD, Lega si M5S, dar este infinit mai usor sa dai in PSD. UE a scapat astazi de povara penalizarii Poloniei. Copilul irecuperabil si imposibil de domesticit este PSD & Dragnea.

Moziunea de cenzura genereaza o noua majoritate si un nou guvern

Motinea trece, gruparea Grindeanu-Tudose schimba macazul si trece la ProRomania. In doua saptamini o noua majoritate si un nou guvern tricolor format din PNL-USR-PMP-ProRomania. Ajuns in opozitie in interiorul PSD vor incepe lupte diadohice pentru putere. Dupa acest local-kombat, cine va mai ramine in picioare, va conduce un partid imposibil de reformat.

Finalitatea doctrinara

Socialdemocratia este un concept politic care si-a indeplinit misiunea istorica. Viitorul apartine formatiunilor conservatoare, populist-eurosceptice si neocomuniste. . In ziua cand scriu aceste randuri Alternativa pentru Germania este cotata la 16% si Noua Stanga, mostenitorii lui Engels, Marx si Lenin sunt masurati la 20%. La mijloc Uniunea Crestin Sociala cu 18%. Socialdemocratii zgarie pragul de 5%.

Gabriel Savulescu

https://aliantadreptei.wordpress.com/2018/06/24/pas-cu-pas-spre-cosul-de-gunoi-al-istoriei/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *