Giurgiu-Tribune

Patru cetăţeni bulgari cu teste PCR false la intrarea în ţară

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat patru cetățeni bulgari care au prezentat pentru control  autorităţilor competente, teste negative false pentru infecţia cu virusul SARS-COV-2.

 

Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 38 și 41 de ani, toți de cetăţenie bulgară, s-au prezentat ieri, la orele amiezei în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu pe sensul de intrare în ţară, si au prezentat autoritătilor teste PCR cu rezultate negative SARS-COV-2.

Dar, pentru ca au existat suspiciuni cu privire la autenticitatea testelor prezentate, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Giurgiu au solicitat polițiștilor de frontieră verificări suplimentare. Politistii au constatat că documentele prezentate de cei 4 bulgari nu au fost eliberate de clinicile menționate in actele pe care acestia le detineau.

Străinii intenționau să călătorească în România, însă Polițiștii de frontieră giurgiuveni nu au permis intrarea acestora în țară întrucât nu îndeplineau condițiile legale de călătorie.

În cauză, față de aceștia, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de fals și fals în înscrisuri sub semnătură privată cu  teste PCR negative pentru detecția infecției cu virusul SARS-COV-2.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *