PAUL MUSAT. El este adevaratul presedinte al organiztiei municipale a TNL Giurgiu

Poate din cauza faptului ca nu il cunosc pe adevaratul presedinte al organiztiei municipale a TNL Giurgiu, mai multi oameni prezenti in sala Ateneului Nicolae Balanescu la Adunarea Genera a PNL-Filiala Giurgiu, au aplaudat fara sa isi puna vreun semn de intrebare, pe tanarul Silviu Stan, care a tinut si un discurs in aceasta calitate.

Acesta a fost  prezentat de catre preşedintele   PNL filiala municipală Giurgiu, Marian Măroiu, drept presedinte al organiztiei municipale a TNL Giurgiu , in realitate, aceasta functie fiind detinuta prin alegeri de Paul Musat (foto). In scopul indreptarii acestei grave erori, Adrian Chiran, preşedintele TNL Giurgiu, vine cu lamuriri in urmatorul  comunicat de  presa pe care il public si noi mai jos;

“Adrian Chiran, preşedintele TNL Giurgiu-Comunicat de presă.

Am urmărit cu plăcere şi interes Adunarea Generală a PNL filiala municipală Giurgiu şi m-a bucurat prezența în număr mare a liberalilor giurgiuveni în sala Ateneului Nicolae Bălănescu.

Consider că pe parcursul întâlnirii s-a produs o eroare pe care, în calitate de preşedinte al TNL filiala județeană Giurgiu, am obligația să o corectez.

Pe parcursul întâlnirii domnul preşedinte al PNL filiala municipală Giurgiu, Marian Măroiu, a acordat cuvântul domnului Silviu Stan prezentându-l audienței cu funcția de preşedinte al TNL filiala municipală Giurgiu.

Având în vedere eroarea produsă şi pentru a evita eventuale nelămuriri ce pot decurge din această greşeală, țin să subliniez următoarele:

–  Până la această oră în structura de conducere a TNL Giurgiu nu s-a produs nicio modificare în conformitate cu Statutul Partidului Național Liberal şi în deplin acord cu Regulamentul de Organizare şi Funcționare al structurii speciale TNL. Prin urmare, preşedintele TNL filiala municipală Giurgiu este domnul Paul Muşat.

– Structura specială a TNL Giurgiu funcționează în baza Statutului Partidului Național Liberal şi în baza Regulamentului TNL ambele stabilind clar atât modalitățile de alegere sau, după caz, revocare şi numire a preşedinților de organizații locale, municipale şi județene cât şi schema de subordonare în cadrul PNL şi TNL. Având în vedere cele menționate, subliniez faptul că revocarea şi numirea preşedintelui de organizație municipală a TNL Giurgiu sunt acțiuni aflate în mod exclusiv în sarcina forurilor TNL şi nu fac sub nicio formă obiectul unei decizii luate la nivel de conducere a PNL filiala municipală Giurgiu, astfel de potențiale imixtiuni în activitatea şi structura de conducere a TNL fiind în gravă contradicție cu Statutul PNL şi cu Regulamentul de Organizare şi Funcționare al TNL.

În aceeaşi ordine de idei, salut şi apreciez dorința de implicare în activitatea PNL şi TNL Giurgiu manifestată de domnul Silviu Stan şi sunt absolut convins că va face o echipă excelentă alături de preşedintele TNL filiala municipală Giurgiu, domnul Paul Muşat.

Adrian Chiran Preşedinte TNL Giurgiu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *