Pentru că nu a respectat condițiile de izolare, o persoană a primit 5.000 de lei amendă și a fost condusă la unul dintre centrele de carantinare

În ultimele 24 de ore, 162 de persoane au primit aprobarea de a părăsi regimul de autoizolare și 1 persoană pe cel de carantinare. Astăzi se afla în carantină instituționalizată  151 de persoane,iar  în autoizolare la domiciliu 1. 842 persoane. Starea acestora de sănătate este monitorizată zilnic de către medicii de familie sau de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică.

Un caz deosebit a fost cel al unei persoane care nu a respectat condițiile de izolare impuse de Ordonațele Militare a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei și a fost condusă la unul dintre centrele de carantinare.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 5 apeluri la numărul de urgență ”112” referitoare la COVID-19. Precizăm că informările referitoare la numărul de persoane depistate pozitiv în urma testelor COVID-19 efectuate și numărul de teste COVID-19 efectuate se fac doar de la nivel central, prin Grupul de Comunicare Strategică.

Redacția

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *