web analytics
Giurgiu-Tribune

Pentru DN 5B-Giurgiu-Ghimpați, cui sa mulțumim dom’ președinte ???!!!

“Se lucrează într-un ritm alert la DC 121 Slobozia! De îndată ce se va termina de turnat stratul de binder, urmează ultimul strat de asfalt (uzura), cel târziu săptămâna viitoare!
“Mulțumim” consilierilor PNL că au votat împotrivă!”
Așa scria saptamana trecută fericit pe pagina de Facebook a Consiliului Judetean președintele Marian Mina!

Ceilalți giurgiuveni care străbat județul pe
DN5B- GIURGIU – GHIMPATI, drum administrat de firma “de casa” GECOR si care arată așa, cui sa mulțumim domnule președinte??!! Ca ați fost si director la CNANDR, actual CNAIR?!

Daca a trecut GECOR pe acolo si a plombat “la mișto” , astfel încât in zilele următoare plombele au început sa se macine, înseamnă se lucrează  “la maxim”?

Incepand din curbele de la Balanoaia si pana la Schitu, drumul este jalnic! Mai vreți mâini ridicate in consiliu sa lucrați de mântuială pe bani publici cu firme de casa?

Oricând , cu oricare dintre mașinile ” împrumutate” de la cunoștințele dvs.,ati trece prin curbele de la Balanoaia si intersectia cu Valea Bujorului, ați întâlni acest “covor” rupt si cârpit!

Si oricât de rele ar fi drumurile prin județ, nu uitați sa acordați prioritate atunci când trebuie dom’ președinte, atât pentru a nu rămâne fără permis cât si pentru a evita accidentele rutiere!

A! Si daca tot va pricepeți si va ocupati atât de mult de drumuri, poate ne spuneti si noua ce știți despre contractele firmei teleormănene Teldrum si compania al carei director ați fost- CNANDR ,actualul CNAIR ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *