Pentru primăria comunei Mârșa, USR Giurgiu îl susține pe candidatul independent Ionuț Popa

Pentru alegerile locale din 9 iunie, USR Giurgiu mizează pe tinerețe, pe candidați cu viziune și proiecte inovatoare pentru comunitățile locale.

Pentru funcția de primar al comunei Mârșa s-a înscris în alegeri, Ionuț Popa, un tânăr de-al locului, independent, care se bucură de sprijinul USR Giurgiu.

De altfel, președintele USR, Ciprian Alexandru, mizează pe calitățile tânărului candidat, despre care spune că are capacitatea de a schimba în bine localitatea.

Pentru valoarea și experiența sa, am decis să îi acord sprijinul meu și al USR candidatului independent la primăria Mârșa, Ionuț Popa.
Îl știam de la alegerile anterioare, auzisem de calitățile sale extraordinare, de activitatea sa în consiliul local Mârșa, de echipa numeroasă pe care o are lângă el, și nu am ezitat să îl ajut când a rămas fără munca de 4 ani.
Este singura soluție pentru un viitor modern la Mârșa, încurajez oamenii de acolo să nu rateze oportunitatea de a avea un primar conectat la soluțiile moderne de dezvoltare, de Europa și oportunitățile pe care aceasta le aduce.
Dragi locuitori din Mârșa, votați pentru viitor!
Votați Ionuț Popa la Primărie și echipa USR la Consiliul local și consiliul județean!” – Ciprian Alexandru – candidat USR la funcția de președinte al Consiliului Județean Giurgiu
Material comandat de USR Filiala Județeană Giurgiu, realizat de SC RISING LUCK SRL,  portal www.giurgiu-tribune.ro, CUI Mandatar Financiar 21240009

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *