PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURT DE ENERGIE ELECTRICĂ

9 infracțiuni de furt de energie electrică și executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau prin ocolirea echipamentelor de măsurare, au fost constatate de polițiștii din cadrul Secției Nr. 6 Mihăilești, în urma unor percheziții desfășurate în această dimineață.

În această dimineață, 28 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției Nr. 6 Mihăilești, cu sprijinul Secției 4 Ghimpați și Poliția Orașului Mihăilești, însoțiți de specialiști ai S.C. E- Distribuție Muntenia S.A. Giurgiu au efectuat 9 percheziții domiciliare, pe raza comunei Clejani, județul Giurgiu.

Cu această ocazie, la toate imobilele percheziționate au fost descoperite instalații improvizate la care sunt racordați consumatori electrici, locații care au fost debranșate de la rețeaua de energie electrică.

La acțiune au participat luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Giurgiu.

Se efectuează cercetări în 9 dosare penale ce se află sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt de energie electrică și executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

IPJ Giurgiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *