Persoane intoxicate cu fum în timpul unui incendiu din cartierul Policlinica

Sâmbătă seara, la ora 20.00, un puternic incendiu a izbuncnit la un apartament situat în cartierul Policlinica. La sosirea pompierilor, locuința, situată la etajul al treilea, ardea violent, cu flacără deschisă. S-a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de descarcerare.
În interior nu se aflau persoane, ușa fiind deschisă. Deoarece pe scară era foarte mult fum, iar temperatura ridicată din cauza flăcărilor, au fost evacuate toate apartamentele (trei minori cu vârste cuprinse între 3-7 ani și 9 adulți) de la etajele 3 și 4. Locatarii etajelor 1 și 2 s-au autoevacuat până la sosirea echipajelor.
Echipajele de ambulanță au preluat doi copii în vârstă de 3 și 6 ani, un adolescent  de 16 ani și un bărbat în vârstă de 86 de ani, intoxixați cu monoxid de carbon. Aceștia au primit îngrijiri medicale la fața locului și au fost transportați de SAJ la UPU Giurgiu.
În urma incensiului au ars mobilierul din interior, ușa de la intrare și articole textile. De asemenea, s-au deteriorat ușa, pereții și tavanul garsonierei vecine.
Cauza probabilă a incendiului a fost acțiunea intenționată. Cercetările sunt continuate de Poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *