web analytics
Giurgiu-Tribune

Personal suplimentar pentru fluidizarea traficului la P.T.F. Giurgiu –Russe

Pentru reducerea timpilor de asteptare in vama Giurgiu, autoritatile au decis sa suplimenteze personalul care verifica documentele si sa mareasca numarul arterelor de control. Participantii la traficul rutier sunt sfatuiti de politisti sa consulte aplicatia “Trafic Online” pentru aflarea cat mai exacta a timpilor de asteptare.

Prin P.T.F. Giurgiu – Ruse se circula în condiții de iarnă . Polițiștii de frontieră români colaborează în permanență cu omologii lor bulgari pentru fluidizării traficului și micşorării timpilor de aşteptare.
Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu a dispus măsuri de suplimentare a personalului care își desfășoară activitatea la controlul documentelor şi mărirea numărului arterelor de control, până la capacitatea maximă a punctului de frontieră, în vederea micşorării timpilor de aşteptare.
Participantii la trafic sunt sfatuiti sa consule aplicația „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

Camelia Sachetti

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *