Peste 1 miliard de lei, pentru județul Giurgiu, prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”

Guvernul a stabilit repartizarea pe județe a sumelor care vor fi alocate primăriilor prin Programul Naţional de Investiţii (PNI) “Anghel Saligny”.

Banii vor merge la comunitățile locale pentru lucrări de apă, canalizare şi modernizarea drumurilor şi podurilor. Suma totală alocată este de 52 de miliarde de lei.

Județului Giurgiu i-a fost alocată suma de 1.178.814.542 de lei, iar Ministrul Dezvoltării a semnat ordinul prin care a aprobat lista celor 92 de obiective de investiții din județul.

Practic, toate localitățile din județului Giurgiu, municipiul Giurgiu și Consiliul Județean primesc bani pentru infrastructură, servicii de apă și canalizare și gaze.

140 de milioane de lei este alocarea totală pentru Consiliul Județean Giurgiu pentru modernizarea a 7 drumuri județene.
  •  Municipiul Giurgiu are acces la finanțare de 33 de milioane de lei pentru reabilitarea unor bulevarde și străzi și la 10 milioane de lei pentru modernizarea și reabilitarea unor rețele de apă.
  •  Orașul Bolintin-Vale va avea acces la finanțare de 24,8 milioane de lei pentru reabilitarea și modernizarea străzilor și de 18,1 milioane de lei pentru înființarea unui sistem de alimentare cu apă și canalizare.
  •  Orașul Mihăilești va primi 18 milioane de lei pentru reabilitarea unor străzi de interes local.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *