Peste 100 de locuri de muncă vacante la Giurgiu

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Județene  pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu, la data de astăzi,  sunt disponibile 105 locuri de muncă. 

Din cele 105 de locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agențiile pentru ocuparea forței de muncă, 6 sunt destinate persoanelor cu studii superioare sau postliceale. Mai exact , pentru această categorie sunt cautate persoane care dețin calificare ca arhitect șef, auditor intern, contabil, inginer mecanic, referent resurse umane.

78 de posturi sunt destinate personalului calificat din domeniul industriei alimentare cum ar fi bucătar sau cofetar. De asemenea, sunt căutate persoane pentru conducător auto transport rutier de mărfuri, confecţioner-asamblor articole din textile, croitor, electrician , fochist,  infirmieră, lăcătuș mecanic, macaragiu, mecanic auto, mecanic utilaj, operator umplere recipirnte GPL, operator la mașini unelte cu comandă numerică, planimetror sabloane, pavator, paznic , pădurar, sudor, tâmplar universal, tapițer, tinichigiu carosier, vânzător, vopsitor auto .

Pe piața muncii din Giurgiu este nevoie și de muncitori necalificați. 21 de locuri de muncă se adresează acestei categorii. Călcătoreasă lenjerie, încărcător descărcător, îngrijitor clădiri,  muncitor necalificat, sunt doar câteva dintre posturile disponibile.

Oferta locurilor de muncă vacante atât la nivel național, cât și la nivelul județului Giurgiu este actualizată zilnic pe site-ul ANOFM și poate fi accesată la următoarea adresă: https://www.anofm.ro/lmvw.html?agentie=ANOFM&categ=3&subcateg=1.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *