Peste 200 de litri de alcool de contrabandă descoperiţi de politiştii de frontieră giurgiuveni

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit  în interiorul unui microbuz condus de un cetăţean bulgar, peste 600 de sticle cu alcool, ce urmau să fie introduse ilegal în ţară. Alcoolul avea aplicat timbru fiscal din R. Bulgaria, iar bulgarul este cercetat pentru deținere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile peste limita de 200 litri băuturi spirtoase.

Un tânăr bulgar de 25 de ani care se deplasa pe sensul de intrare în ţară a a încercat să introducă ilegal în ţară peste 600 de sticle cu alcool. Tânărul a declarat că a cumpărat alcoolul din Bulgaria și intenționa să-l transporte în Belgia. De asemenea, acesta a mai adăugat că nu avea cunoștință despre faptul că alcoolul transportat de el –peste 200 de litri-intră sub regimul codului fiscal românesc.

Aloolul a fost confisct de autorităţi, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile peste limita de 200 litri băuturi spirtoase.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *