web analytics
Giurgiu-Tribune

Peste 500 de forțe de ordine, la datorie în ziua alegerilor

La nivelul județului Giurgiu, procesul de votare a început fără probleme. Până la acest moment nu au fost sesizate incidente referitoare la procesul electoral, activitatea în toate cele 245 de secții de votare desfășurându-se în condiții de siguranță.

Astfel, peste de 550 de polițiștii, jandarmi, polițiști de frontieră și pompieri se află în misiuni pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică, de pază și protecție a secțiilor de votare din județ.

Având în vedere amploarea activităților organizate pe parcursul procesului electoral, inclusiv în contextul pandemiei COVID – 19, dispozitivul de ordine și siguranță publică a fost suplimentat cu efective de la alte structuri pentru a asigura îndeplinirea misiunilor în cele mai bune condiții.

Pentru un plus de siguranță, au fost constituite și rezerve de intervenție, capabile să intervină în cel mai scurt timp, dacă situația o va impune.

Orice încălcare a legislației poate fi sesizată la numărul unic de urgență 112 sau celui mai apropiat reprezentant M.A.I.!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *