web analytics
Giurgiu-Tribune

“Piata de Gros pentru Peste” din Giurgiu a murit! Traiasca “Depozitul de fructe de mare”!

Cladirea “Pietei de Gros pentru Peste” din Giurgiu, isi gaseste in sfarsit utilitatea. Organizatorii binecunoscutului festival-turneu al Racilor si Fructelor de Mare, vor deschide in hala 1.000 de mp. ramasa de mai bine de doi ani, fara peste, un “Depozit de Fucte de Mare”. Tone de vongole, calamari, midi, caracatita si raci vor fi vandute aici en- gros si en-detail la pret de direct importator .

Dupa succesul avut cu “Festivalul Racilor si Fructelor de Mare”, organizatorii evenimentului (reprezentantii un restaurant celebru din capitala), vor deschide la Giurgiu “Depozitul de fructe de mare” la preturi de direct importator cu livrare en gros si en detaille .
Depozitul va functiona in cladirea construita initial pentru “Piata de Gros pentru  Peste” , deschisa in urma cu doi ani de catre autoritatile giurgiuvene.

In ciuda investitiei, care a beneficiat de o finantare europeana de 1,6 milioane de euro, Piata de Gros de Peste din Giurgiu, ce ar fi trebuit sa ruleze cel putin o tona de peste pe zi, nu a fost un succes, deoarece legea permite vânzarea peştelui direct din baltă, fără a mai fi trecut, obligatoriu, printr-o piaţă de gros.

Iata ca in sfarsit, dupa doi ani, depozitul cu o suprafaţă totală de 3.000 mp, dintre care mai bine de 1.000 mp ii ocupa hala dotata cu frigidere si aparatura performanta , isi gaseste in sfarsit utilitatea .

Marfa a fost deja adusa in frigiderele performante , iar inaugurarea “Depozitului de fructe de mare” va avea loc sambata, 24 noiembrie, la sediul din strada Aleea Plantelor nr .4 , unde se vor gati din nou fructe de mare si raci .
Asadar , pe langa turneul-festival pe care organizatorii il fac prin toata tara, giurgiuvenii, vor mai avea la dispozitie inca o zi sa se bucure de aceste delicii culinare.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *