“Piața pe Roți” din Adunații Copăceni , tot mai accesată de consumatori, are acum și o latură caritabilă

Alimente donate căminului de batrâni de la Mogoșești

 

Lansat la începutul acestei primaveri , proiectul “Piața pe Roți” din Adunații Copăceni- Giurgiu devine din ce în ce mai util  consumatorilor . Aceștia scutesc timp și sunt ajutați să respecte distanțarea fizică impusă de regulile pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus prin livrarea la domiciliu a comenzilor de legume direct de la producători la un preț deosebit de avantajos . Derulat  cu sprijinul lui Ștefan Gica, unul  dintre cei mai importanți oameni de afaceri din comună, proiectul a dezvoltat și o latură caritabilă la  care au accesat și alți oameni de afaceri  din localitate.  

 

Legume de sezon de la producatori locali, cartofi de la una dintre firmele lui Marian Iordache, cunoscut producător agricol și importator, dar și  produse din carne de la “ Matis” – Adunații Copăceni  au fost donate ieri căminului de batrâni de la Mogoșești .

 

Astfel de acțiuni se desfășoară săptămânal și fac parte din proiectul “ Piața pe Roți” care a luat naștere la începutul  primăverii la inițiativa lui Ionuț Rădulescu , un tânăr din Copăceni și  cu sprijinul lui Ștefan Gica, unul  dintre cei mai importanți oameni de afaceri din comuna       “Adunații Copăceni “.

. 

În dorința sa de a- i ajuta pe consătenii producători de legume Ștefan Gică  le-a pus la dispoziție o hală unde seara sunt colectate, ambalate și depozitate legume proaspete pentru ca a doua zi în zori acestea să plece către cei care le-au comandat și care vor plăti pentru un sac precum  ceidin imagine suma de 50 de lei .

Inițiativa celor doi a făcut ca localnicii să-și poată vinde marfa respectând distanțarea fizică  impusă de  pandemia creată de noul coronavirus, și a creat noi locuri de muncă deoarece tot mai mulți producători locali  au dorit să se alăture acestui proiect.

     “Piața Virtuală” poate fi accesata pe https://www.facebook.com/groups/PiataPeRoti/

Camelia SACHETTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *