Piesa muzicală “În fiecare zi mi-e dor de tine” va fi lansată azi la ‘Breaking News’

Îndragita interpretă de muzică ușoară, Carmen Lungu  pregătește în această perioadă un album cu melodii de suflet . Acesta conține compozitii originale, dar și prelucrari ale unor binecunoscute piese românesti. Albumul se  va numi  ‘Sunt zile in care nu te văd’ și va fi realizat  împreuna cu Mihai Dor, textier și compozitor .

Carmen ne promite o lansare inedită la inceputul lunii octombrie undeva la o terasă în Giurgiu, cu melodii live si momente surpriză oferite de compozitor.

Una dintre cele mai recente melodii, “În fiecare zi mi-e dor de tine” va fi lansată la finalul ediției de azi a emisiunii “Breaking News” care va incepe la ora 17.00 și va fi LIVE pe pagina de facebook Televiziunea Giurgiu Tribune.

Giurgiuveanca Carmen Lungu este Plutonierul adjutant în cadrul Jandarmeriei Giurgiu și anul trecut a reprezentat instituția la cea de-a X-a ediție a Festivalului Național al Artiștilor Amatori din MAI de unde s-a întors cu locul întâi după ce obținuse în edițiile anterioare alte două premii.

 

Camelia SACHETTI

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *