web analytics
Giurgiu-Tribune

Plângerea PSD Giurgiu împotriva PNL Giurgiu, respinsă de Biroul Electoral

Organizația Județeană PSD Giurgiu a depus o plângere la Biroul Electoral Județean, împotriva Organizației PNL Giurgiu. Social-democrații s-au plâns de faptul că pe data de 10 noiembrie, pe întreaga suprafață a biroului electoral al deputatului PNL Toma Petcu, sunt afișate sloganuri folosite în campana electorală pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Membrii Biroului Electoral Județean au analizat plângerea, inclusiv fotografiile trimise de PSD Giurgiu, și cu majoritate de voturi au respins plangerea celor de la PSD.

”Intrucât din analiza dovezilor prezentate și susținerilor autorului plângerii, reiese că este vizată locația din municipiul Giurgiu, cu destinația Birou Parlamentar -Deputat Toma Petcu, pe care sunt amplasate autocolante de dimensiuni mari, precum și un panou cu sigla PNL, cu texte indicând sediul Partidului Național Liberal, sediul cabinet parlamentar și diferite expresii ”Reușim împreună!”, ”Dezvoltăm România!”, ”#se poate”, (…). cu majoritate, Biroul Județean de Circumscripție Electorală nr. 19 Giurgiu, hotărește:

Respinge plângerea formulată de Organizația Județeană Giurgiu a Partidului Social Democrat.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *