Giurgiu-Tribune

Plata angajatilor DGASPC Giurgiu va fi intarziata. Directorul institutiei vine cu precizari .

Angajatii DGASPC Giurgiu vor primi salariile cu intarzieie . Daca intarzierile vor dura doar cateva zile sau cateva luni si care sunt cauzele acestor intarzieri, ne spune directorul institutiei Dan Sima .
Salariatii DGASPC Giurgiu nu isi vor primi maine 12 octombrie plata salariilor . Directorul institutiei ,Dan Sima , ne-a declarat ca se asteapta ca pana pe 15 octombrie, sa aiba loc o rectificare bugetara in acest sens . Dan Sima mai spune ca plata salariilor angajatilor institutiei pe care o conduce este ingreunata din cauza mariirii fondului de salarii care aproape ca s-a dublat.
In plus , mamele maternale, vor primi doar indemnizatiile in valoare de 300 de lei pentru fiecare copil luat in plasament , nefiindu-le platite contrtibutiile la stat.
Informatiile de mai sus vin sa linisteasca putin angajatii DGASPC. Cativa dintre acestia ne-au scris ca din discutiile din interiorul institurie , neplata salariilor ar dura pana in rectificarea bugetara din luna decembrie. Revenim cu amanunte dupa 15 octombrie.

Camelia Sachetti

Visits66 Visits 1 Visits 789958

One thought on “Plata angajatilor DGASPC Giurgiu va fi intarziata. Directorul institutiei vine cu precizari .

  1. Cum Dumnezeu să dublat fondul de salarii ,cînd personalului din centre i s-au tăiat orele duble?????Cum Doamne iarta-ma,ne-au mărit salariile,dar ne-au luat orele duble?????Oare acești domni si doamne ne cred înapoiați mintali?unii dintre noi mai au și nitele clase mai mult decit trenul!!!!!!!!!!!!!!nu înghițim orice gogoașă ni se pune in fața.Ne mai documentam ,mai i trebam si alte persoane de specialitate,nu suntem chiar analfabeți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *