Plata șomajului tehnic pentru angajați din județul Giurgiu până în luna Octombrie a fost de peste 12,3 milioane de lei

Maria Gabriela Horga, secretar de stat în Cancelaria Primului Ministrului Ludovic Orban și candidat din partea PNL Giurgiu pentru un mandat  de deputat a facut recent referire la  o analiză a realizării  obiectivelor  din programul inițial de guvernare atinse, dar și cu noi ținte asumate ambițioase, îndeplinite deja.

Aceasta a dorit sa  puncteze numai câteva dintre proiectele la care am participat anul acesta și care au avut un impact pozitiv în economia națională cu mențiunea că măsurile implementate de Guvernul liberal au avut impact și în județul Giurgiu .

Astfel, la nivelul județului Giurgiu, schema de ajutor IMM INVEST s-a dovedit la fel de utilă și de interes pentru beneficiari.

La 1 noiembrie 2020, au fost 133 de IMM-uri beneficiare de capital de lucru și credite garantate de investiții cu o valoare finanțată 55,84 milioane lei.

Totodată a fost plătit  șomajul tehnic pentru angajați din județul  Giurgiu până în luna Octombrie ceea ce a insemnat  peste 12,3 milioane de lei.

Beneficiarii acestor plăți au fost și profesioniști din alte domenii precum avocatura sau deținători de PFA-uri al căror  șomaj tehnic a constat în plata a  peste 6 milioane de lei.

În ceea ce privește amânarea taxelor și impozitelor în perioada martie-octombrie 2020, 3100 persoane fizice și juridice  din Giurgiu au beneficiat de aceste amânări însumând de 67,4 milioane de lei.

Iar daca vorbim despre suma totală a plăților  PNDL în județul Giurgiu din noiembrie 2019 până în octombrie 2020 aceasta a fost de 199,7 milioane de lei

Restanțele PNDL 2 neplătite de fosta guvernare și plătite de PNL în Noiembrie 2019 au fost de 62,5 milioane de lei.

Camelia SACHETTI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *