PNL-Exercițiu de forta! Moțiunea a fost respinsă, dar lupta împotriva guvernului Dragnea-Tudose continua!

PNL a făcut joi 23 Noiembrie 2017 un prim exercitiu de forta, de reorganizare, reafirmare, si de poziționare a sa ca partid de opoziție . Liderii săi sunt tot mai vocali si mai înverșunați in lupta cu actuala guvernare.

Iată cea declarat Ludovic Orban după aflarea vestii ca motiunea de cenzura împotriva guvernului a fost respinsa:

“Chiar dacă moțiunea nu a trecut, PNL va continua lupta cu guvernul PSDragnea pentru a scăpa România din ghearele unei caracatițe care încearcă să confiște statul român. Astăzi am fost alături de oamenii care au venit în jurul Parlamentului și am susținut împreună cu ei moțiunea de cenzură. Mă bucur că am reușit să creăm un lanț uman prin care să încercăm să apărăm cetățenii de ceea ce se întâmplă în Parlament”.

Acesta a mai adăugat ca lupta împotriva  aberațiilor fiscale a continua, iar PNL va recurge la toate mijloacele democratice legale pentru a împiedicarea abuzurilor.

“Nu știu până când parlamentarii care fac parte din majoritatea guvernamentală o să mai poată accepta inconștient să susțină această putere politică nocivă care duce România spre nicăieri. Noi vom continua bătălia, vom apela la toate mijloacele democratice constituționale pentru a încerca să împiedicăm adoptarea tuturor aberațiilor fiscale împotriva economiei pe care le-a născocit acest Guvern, de asemenea, pentru a încerca să împiedicăm adoptarea unor prevederi legislative care să încalce independența Justiției și care să creeze premisele confiscării Justiției de către clanul lui Dragnea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *