PNL Giurgiu – Campanie de strangere de semnaturi pentru Europarlamentare

Desi multi adversari politici ii cantau prohodul, iata ca PNL Giurgiu lupta sa creasca in sonaje, asa cum se intampla la nivel ntional. Luni 25.02.2019, in cadrul sedintei Colegiului Director,  au fost prezentate targeturile pentru strangerile de semnaturi la alegerile Europarlamentare din 26 mai si s-au luat primele masuri de redresare a filialei judetene.

La ultimul BPN al PNL s-a decis inițierea campaniei de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare. PNL si-a propus  să strângă la nivel național 1,5 milioane de semnături. In  acest scop conducerea partidului a fixat obiective pentru fiecare organizație județeană în parte.

Si la Giurgiu, conducerea interimara a filialei judetene avandu-l presedinte interimar de la Centru pe vicepresedintele PNL , Dan Motreanu, a stabilit Luni, 25 februarie, in cadrul sedintei Colegiului Director, ca organizatiile judeteane   sa stranga  20.000 de semnaturi , iar  organizatiei municipale  i s-a stabilit un target de 5.000 de semnaturi.

De asemenea, in cadrul sedintei  s-a discutat si  despre candidaturile din partea PNL, la nivel național si local. Astfel, candidatii atat la nivel de municipiu cat si in localitati , vor fi desemnati dupa anlizarea atenta a  activitatii lor si in  urma unui sondaj.

In plus,  a fost adus in discutie mesajul transant al presedintelui  PNL Ludovic Orban “ Cine face blat cu PSD-ul  sa plece sau va fi dat afara !“

Consecventa  acestui mesaj a dat roade la nivel national ridicand PNL in sondaje.Cu aproximativ un an in urma Ludovic Orban spunea;

„Nu mai vreau să se facă opoziţie numai la nivel naţional sau unii lideri judeţeni să facă opoziţie, dar numai cu mesaje legate de palierul naţional. Vreau să văd fiecare lider judeţean cum dă cu parul în preşedintele Consiliului Judeţean PSD, în primarul PSD, în prefectul PSD, în toţi şefii de deconcentrate. Cine nu are puterea, să abandoneze de-acum, să-l lase pe altul mai puternic şi mai curajos!”

Desi trece printr-o perioada dificila, PNL Giurgiu are sanse de redresare ,daca si le acorda.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *