Peste 300 de semnături în mai puțin de o ora strânse de PNL Giurgiu cu Dan Motreanu în frunte, pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale

PNL a lansat campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale. Giurgiuvenii par a înțelege in număr tot mai mare importanta unei administrații liberale , oferita de un partid bine organizat, cu oameni competenti, școliți corespunzator, care, pe principiul meritocratiei, pot oferi soluții in multe domenii, motiv pentru care au semnat pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale.

In dimineața zilei de 10 August, mai multi membrii ai filialei județene PNL Giurgiu au dat startul campaniei de strângere de semnături pentru candidatura la alegerile prezidențiale din noiembrie a actualului președinte al țării, Klaus Iohannis.

Alături de președintele organizației județene, europarlamentarul Dan Stefan Motreanu, liberalii giurgiuveni au ajuns la primul cort instalat in acest scop, unde au explicat oamenilor importanta rămânerii in funcție a actualului  președinte alături de o guvernare liberala, care sa ofere soluții reale in sănătate, educație, transporturi , economie, finanțe si nu in ultimul rând justiție .

Sute de giurgiuveni au semnat deja pentru o noua candidatura la functia de presedinte a lui Klaus Iohannis. Actualul presedinte este susținut de liberali, care propun o guvernare in slujba siguranței cetățenilor si a dezvoltării mediului de afaceri .

Multi giurgiuveni au înțeles deja importanta prezentei europarlamentarului Dan Stefan Motreanu la Giurgiu si ajutorul pe care il poate oferi acesta in judet si municipiu  prin legătura sa directa cu Parlamentul Europei.

Presedintele liberalilor giurgiuveni a declarat ca isi doreste  sa adune din intreg judetul cel putin atâtea voturi cate a obtinut filiala Giurgiu  la alegerile din 26 mai (in jur de 25.000 de voturi ), si sa stranga mai bine de  25.000 de semnaturi pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale deoarece, il considera pe actualul presedinte “garantul democratiei  si al integrarii mai profunde europene n.r.”.

Si consilierii municipali s-au aflat la eveniment,alături de președintele organizației locale, Marian Maroiu care, de asemenea, isi doreste sa adune peste 5000 de semnaturi .

Si consilierii municipali s-au aflat la eveniment, alături de președintele organizației locale, Marian Maroiu, care de asemenea, isi doreste sa adune peste 5000 de semnaturi .

Giurgiuvenii care doresc sa semneze pentru candidatura la un al doi-lea mandat pentru Klaus Iohannis, o pot face zilnic la cortul amplasat in fata complexului comercial central. In curand, un al doi-lea asemenea cort va fi amplasat in municipiu.

Iată si câteva fotografii de la eveniment.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *