PNL Giurgiu, la bilanț

Anul e pe sfârșite, iar partidele politice trag linie și își analizează activitatea.

A fost bine, n-a fost, suntem în trend, nu suntem, ce trebuie îmbunătățit…cam așa ar suna bilanțul celor care se consideră o echipă.

De pildă, PNL Giurgiu și-a adunat membrii de seamă pentru discuții libere, pentru un imbold de unitate și pentru continuarea proiectelor începute.

Europarlamentarul Dan Motreanu, senatorul Toma Petcu, primarul Adrian Anghelescu și  secretarul general al organizației PNL a municipiului Giurgiu, Gheorghe Gîdea s-au adresat celor prezenți atât cu gânduri bune pentru sărbătorile ce vin, dar și pentru a puncta proiecte importante care vor duce la dezvoltarea județului și Municipiului Giurgiu.

Sursa foto: Ionel Muscalu

Pentru PNL Giurgiu, anul 2024, an cu patru tururi de scrutin, nu va fi deloc un an ușor. Pentru a obține un scor bun este nevoie de o echipă unită, de legături permanente cu oamenii și de proiecte concrete care să ducă la un trai mai bun într-un județ considerat printre cele mai sărace.

Până atunci, gândurile liberalilor se îndreaptă către nevoile sărmanilor, motiv pentru care, în zilele următoare se vor distribui 2500 de pachete, achiziționate din contribuția celor aflați în conducerea organizației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *