PNL Giurgiu: Respingem ferm asocierea controalelor efectuate de instituțiile publice cu deciziile primarilor de a veni sau a nu veni la PNL

În urma unei postări pe facută de Președintele Consiliului Județean Giurgiu , Marian Mina pe contul său de facebook în care a scris ; ‘ciuma galbenă a ridicat abuzul pe cele mai înalte culmi. Poliția politică a Prefecturii acționează fără pic de discernământ împotriva adversarilor politici. De 5 zile stau închis în casă în baza unui comunicat de presă emis de DSP Giurgiu.’, PNL Giurgiu a emis un comunicat de presă în care Marian Mina și colegii săi din PSD sunt îndemnați  să renunțe să mai răspândească tot felul de teorii pe tema controalelor sau pe tema  Covid și să le ceară oamenilor, așa cum o fac liberalii, să respecte legile și deciziile firești și logice pentru combaterea bolii!

 

Iată mai jos întreg textul Comunicatului de Presă;

 

‘PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL – ORGANIZAȚIA JUDEȚEANĂ GIURGIU

COMUNICAT DE PRESĂ

Giurgiu, 28 iulie 2020

 

PNL este un partid care nu are nevoie să mintă că va “băga” gaze naturale, apă, canalizare. PNL este partidul care a arătat că face asta și chiar foarte bine, acolo unde guvernează local (Oradea, Cluj Napoca, Brașov etc.). Dorim dezvoltarea județului Giurgiu, iar discuțiile  cu primarii au un singur scop: bunăstarea  comunitățor și binele cetățenilor.

Avem primari foarte buni, care au confirmat și care vor candida pentru un nou mandat și candidați hotărâți să se implice în gestionarea intereselor publice și care își doresc să câștige încrederea locuitorilor.

Respingem ferm asocierea controalelor efectuate de instituțiile publice cu deciziile primarilor de a veni sau a nu veni la PNL. Domnul Marian Mina și colegii săi din PSD ar trebui să renunțe să mai răspândească tot felul de teorii abracadabrante pe tema controalelor sau pe tema Covid și ar trebui să le ceară răspicat oamenilor, așa cum o fac liberalii, să respecte legile și deciziile firești și logice pentru combaterea bolii!

Una peste asta, acolo unde s-au aplicat sancțiuni înseamnă că s-au găsit  nereguli. Sunt primării care au anumite probleme, iar controalele și sancțiunile nu sunt decât semnul că instituțiile au început să-și facă treaba, odată ce PSD a pierdut guvernarea. Rolul și scopul controalelor este unul esențial în corectarea și prevenirea altor greșeli, ca sigur există greșeli acolo unde sunt constatate. Altfel, da, se poartă discuții cu unii primari, discuții în care se caută găsirea cât mai multor puncte comune în viziunile asupra dezvoltării comunităților.

România are o șansă istorică, avem la dispoziție fonduri uriașe pentru dezvoltare. Vor fi bani pentru refacerea infrastructurii, construirea de școli și spitale noi, revigorarea economiei și pentru a crea locuri de muncă.

Cele 80 de miliarde de euro pe care România le-a obținut pentru proiecte europene vor schimba fața acestei țări si, implicit, a judetului Giurgiu. Dar, este la fel de evident, proiectele nu se vor urni singure, va trebui întâi să le scriem, apoi să le și realizăm. Și județul Giurgiu va beneficia de fonduri consistente, dacă administrația județeană va avea capacitatea să întocmească proiecte serioase, care să primească apoi finanțare.

PNL Giurgiu dorește să transmită tuturor celorlalți competitori invitația la o campanie electorală curată, decentă și în spirit de fairplay, astfel încât cetățenii să vadă, în primul rând, calitățile celor pe care îi vor alege.

Ambițiile sunt mari și e firesc să fie așa, dar la fel de adevărat este că scopul nostru este acela de a depune toate eforturile pentru localități și un județ mai dezvoltate mâine decât sunt acum și mult mai dezvoltate poimâine decât vor fi mâine. Cinstea, corectitudinea, profesionalismul și transparența trebuie să caracterizeze administrația publică locală pentru un viitor sigur al copiilor și nepoților noștri.

Vă invităm, așadar, la o campanie electorală exemplară, la finele căreia cel mai bun să câștige.

 

PNL Giurgiu’

 

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *