PNL, partid de….. si cu lideri

Dincolo de atmosfera calda si plina de optimism in care s-a desfasurat sedinta Consiliului National de Coordonare a Partidului National Liberal de ieri 8 august de la Romexpo, se pot desprinde clar doua lucruri .

1.Partidul National Liberal este in acest moment cel mai puternic si mai mare partid politic din Romania
2.Partidul National Liberal este un partid de… si cu lideri

Nu exista loc nici de indoiala si nici de echivoc , liderul de necontestat la Partidului National Liberal este ……presedintele Klaus Johannis.
Presedintele Romaniei reuseste, chiar si fara a mai fi membru PNL, sa transmita ceva din forta si din siguranta domniei sale catre partidul care l-a propus, l-a propulsat si il va mai impune inca odata pentru functia suprema in statul roman
Avangarda condusa de catre presedintele partidului Ludovic Orban, contine nume care au confirmat in politica si in administratie si am sa ma refer doar la Raluca Turcan, Robert Sighiartau, Florin Citu, Ilie Bolojan, Mircea Hava, Dan Motreanu, Emil Boc, Florin Roman, Gheorghe Falca , Vasile Blaga si nu in ultimul rand la noul prim-vicepresedinte al partidului, Rares Bogdan.
Sunt multe numele mari pe care le-am omis cu buna stiinta, pentru ca da …..
Partidul National Liberal a devenit ceea ce a fost, un partid cu multi lideri .
Pentru prima data in istoria moderna a Romaniei, Partidul National Liberal a reusit sa castige un scrutin de alegeri de unul singur , alegerile pentru Parlamentul European din 26 mai .
Momentul de gratie coincide cu acel moment in care PNL-ul si-a regasit liderii.
O numeroasa delegatie de liberali Giurgiuveni a participat ieri la lucrarile sedintei Consiliului National de Coordonare al PNL.
Alaturi de presedintele Dan Motreanu s-au aflat doamnele Dana Danciu, Alina Meclea, Adelina Sarbu, Georgeta Mihut, Adriana Popescu si domnii Viorel Iosif, Nicusor Iacob, Marian Maroiu, Adrian Grigore, Ion Mateescu,Mihai Matei, George Tiganila, Costel Dumitru, Ionel Dinu, alte doamne si domni din conducerea filialei PNL Giurgiu.
Echipa giurgiuveana compusa din 60 de delegati (carora le cerem scuze ca nu le-am dat numele) si-a manifestat global sprijinul pentru candidatura presedintelui Iohannis si pentru preluarea functiei de prim-vicepresedinte al PNL de catre domnul Rares Bogdan.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *