Poftiți la Festivalul Internațional de Zbor și Sport Extrem, la  Comana, Județul Giurgiu!

De astăzi începe la Aerodromul  din Comana, Județul Giurgiu, Festivalul International de Zbor și Sport Extrem Comana 2022. 

Organizatorii promit trei zile de distracție maximă.  Se anunță vreme numai bună de zbor, Zona de campare este gata,  iar seara, berea va fi rece .
Amatori de distracție în aer liber, strangeti gașca, faceti bagajul pentru 3 zile și haideți  la Comana, în județul Giurgiu.
La doar  40 de minute de București, incepând de azi, este Festivalul International de Zbor si Sport Extrem Comana 2022.
Este imposibil sa nu găsiti ceva de experimentat, iar atelierul de prăjituri din centru e ademenitor.
 La  “Taverna Zburătorilor” puteți mânca în perioada festivalului pe lângă burgeri, sparanghel din cultura bio, din Comana.
Pentru aceste trei zile de festival, organizatorii, Club MotoFly RO au pregătit o zonă de campare și socializare, iar dacă nu vreți în cort, sunt numeroase pensiuni în zonă.

 Participanții la eveniment  vor putea încerca zboruri de aclimatizare, cu aeronava dorită.

Presedintele Clubului Sportiv Moto Fly Ro, Marian Cojocaru, cunoscut pentru performantele sale la nivel național si international în domeniul motociclismului, mai exact dirt-track, a reprezentat cu succes Romania  în domeniul aeronautic, unde se numara printre primii 3 piloți de acrobații din lume, la sectiunea paramotor.

Asadar, Poftiți la Festivalul International de Zbor și Sport Extrem la  Comana, Județul Giurgiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *