Poliția Giurgiu, în acțiune cu Garda de Mediu

Ieri, între orele 09.00 – 16.00, polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciul pentru Acțiune Speciale și Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Giurgiu, împreună cu reprezentanții Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Giurgiu au desfășurat o acțiune în localitatea Bolintin Vale și  zonele limitrofe, având drept scop prevenirea și combaterea infracțiunilor ce aduc atingere mediului înconjurător.

Cu ocazia activităților a fost constatată o infracțiune pentru încălcarea legislației în domeniul protecției mediului, fiind indisponibilizate 4.800 de kilograme deșeuri.

 

De asemenea, în cadrul acțiunii, au fost controlate 15 autovehicule, legitimate 19 persoane și verificate 13 societăți comerciale.

În perioada următoare, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu vor fi la datorie, având în vedere importanța asigurării unui climat de liniște și ordine publică, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale, în special a celor îndreptate împotriva mediului!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *