Poliția Locala Giurgiu nu lucreaza noaptea si nu mai are masini

Politistii locali giurgiuveni, nu lucreaza noaptea si se deplaseaza pe jos dupa ce o decizie a unei instante i-a lasat si fara masini. Cetatenii isi fac griji in legatura cu siguranta lor si a bunurilor pe care le detin.

Siguranța giurgiuvenilor precum si  bunurile acestora sunt expuse  unui grad de pericol ridicat, mai ales pe timp de noapte, deoarece Poliția Locală Giurgiu lucrează doar până la ora 22:00 din cauza lipsei de personal.

Ca și cum nu era de ajuns, azi, un executor judecătoresc a pus sechestru pe masinile Politiei Locale.

In sedinta de Consiliu Local, incheiata in urma cu aproximativ o ora, primarul muninicipiului Giurgiu, Nicolae Barbu a explicat ca s-a ajuns in aceasta situatie dupa ce doi agenti  ai politiei locale dati afara cu ceva timp in urma, au castigat procesul cu primaria care trebuie sa plateasca acum salariile celor doi  fosti  politisti locali si sa ii repuna in functii.Primarul sustine ca plata se poate efectua esalonat, in timp de cinci ani, insa politistii au apelat la executorul  judecatoresc.

Si tot in sedinta Consiliului Local de  azi, primarul de Giurgiu a spus ca s-au instituit patrule locale care vor fi impartite pe cartiere asigurand ordinea si linistea cetatenilor adaugand ca va mai pune la dispozitia Politiei Locale o masina pentru interventii de urgenta, masina pe care o va imprumuta pana la remedierea situtiei de la unul din servicille primariei.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *