Giurgiu-Tribune

Polițiștii caută doi minori

Polițiștii giurgiuveni caută doi minori care au plecat voluntar, la data de 17.07.2020, din casa de tip familial în care locuiau.

OANCEA MIHĂIȚĂ-CRISTIAN, are 16 ani, iar pe 17 iulie, la ora 20.00, a plecat de la căsuța unde este instituționalizat și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE:  1,80 metri înălțime, 60 kg., păr negru tuns scurt iar calota vopsită galben, ochi căprui, tenul măsliniu. Ca semne particulare are un tatuaj pe mâna stângă în forma unui ceas și două zaruri, un piercing în buza inferioară și o perforare în urechea dreaptă. La momentul plecării voluntare era îmbrăcat cu pantaloni scurți de tercot de culoare albă, tricou alb și era încălțat cu espadrile bleu tip plasă.

PORUMBARU ANDREEA, are 17 ani, născută și la aceeași dată a părăsit casa de tip familial fără a mai reveni.

SEMNALMENTE:  1,60 metri înălțime, 65 kg., păr negru, tuns la nivelul umerilor, ochi căprui, buze normale, ten măsliniu, cicatrice pe antebrațe.

La momentul plecării voluntare era îmbrăcată cu maiou de culoare neagră, pantaloni tip Jeans și este încălțată cu pantofi sport tip Adidas de culoare negru cu inscripții de culoare roșu.

Cei doi minori au plecat voluntar la data de 17.07.2020 de la casa de tip familial în Parcul Elevilor din municipiul Giurgiu și nu au mai revenit. Minorii în cauză au părăsit instituția de mai multe ori, fără a avea acordul personalului, dar au revenit ulterior.

Cei care pot da informații care să ajute la găsirea celor doi minori sunt rugați să contacteze Biroul Urmăriri din cadrul Serviciului Investigații Criminale, de la Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu, la numărul de telefon 0246 207164 sau să apeleze la numărul de urgență 112.

Visits37 Visits 1 Visits 430488

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *