Poliţiştii giurgiuveni merg în şcolile din judeţ cu acţiuni preventive

După  campania de informare și combatere a consumului de droguri susţinută săptămâna trecută la Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu în prteneriat cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Giurgiu, Centrul de Evaluare, Prevenire și Consiliere Antidrog Giurgiu şi Penitenciarul de Maximă Siguranță Giurgiu, poliţiştii au mers în mai multe scoli din localităţile  giurgiuvene  spre a-i informa pe copii asupra a ceea ce înseamnă infracţiunile cu violență și la ce riscuri se expun dacă le săvârșesc.

Polițiștii de la Ordine Publică au organizat săptămâna aceasta, , o acţiune amplă în mai multe unităţi de învăţământ pentru a desfaşura mai multe activități cu caracter preventiv .

Oamenii legii  le-au vorbit copiilor despre consecinţele  delicvenței juvenile, despre importanţa , prevenirii și combaterii traficului și consumului de droguri.

Cu această ocazie, au fost verificate 15 unități școlare, unde polițiștii de proximitate au avut întâlniri cu profesorii și elevii acestora, abordând teme cu caracter preventiv, cu privire la absenteismul școlar, delicvența juvenilă sau consumul de droguri.

Camelia SACHETTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *