Pompierii giurgiuveni se vaccinează

Azi a fost aglomerație la sediul de vaccinare de la Spitalul Județean. Peste 50 de angajați ai ISU Giurgiu, din prima linie, s-au înscris pentru vaccinarea anticovid și, conform programării, s-au prezentat pentru a se imuniza cu prima doză.

” În prima etapă sunt peste 50 de colegi care se vaccinează atât la Giurgiu cât și la Bolintin Vale. Urmează alți 45 care s-au înscris pe listele de vaccinare. Misiunile noastre presupun un anumit grad de risc în ceea ce privește infectarea cu noul coronavirus pentru că intrăm în contact direct cu persoane care au nevoie de prim ajutor, pe care îl și primesc de la echipajele SMURD. Intervenim la accidente rutiere și la incendii și nu știm dacă persoanele implicate au sau nu acest virus.” – ne-a declarat  maior Nicoleta Beianu, purt. de cuvânt ISU Giurgiu

Tot azi, foarte multe cadre medicale din Spitalul Județean au venit la vaccinare, printre acestea dr. Costel Iorga, medic de chirurgie generală, care s-a arătat încrezător în vaccin, transmițând în acest fel și un mesaj scepticilor.

” Din ceea ce se cunoaște în momentul de față, nu există nimic care contraindice efectuarea vaccinului. Toate speculațiile care se fac, sunt pe baza unor supoziții. Deci, de ce să ne fie frică de ceva ce nu cunoaștem? Seamănă cu povestea cu drobul de sare.” –  dr. chirurg COSTEL IORGA.

Vaccinarea va continua și zilele următoare, având în vedere că dozele de vaccin au fost suplimentate în județul Giurgiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *