Porți deschise la Detașamentele de pompieri Giurgiu și Bolintin Deal

Marți, 28 februarie, începând cu ora 12:00, Detașamentele de Pompieri Giurgiu și Bolintin Deal își vor deschide porțile pentru toți copiii.

Aceștia vor avea ocazia să vadă îndeaproape autospecialele folosite de pompierii salvatori în misiunile operative și vor afla informații utile cu privire la modul în care trebuie să se comporte pentru a preveni situațiile de urgență.

          Activitățile se vor desfășura în aer liber, la următoarele sedii:

  • Detașamentul de Pompieri Giurgiu, din strada Uzinei nr. 48;
  • Detașamentul de Pompieri Bolintin Deal, din strada Republicii nr. 3 A.

          În situația în care copiii vor fi însoțiți de cadre didactice, accesul se varealiza în mod organizat, pe baza unui tabel nominal al fiecărei clase în parte, întocmit în prealabil.

„ZiuaPorțilorDeschise” va fi organizată în contextul sărbătoririi Zilei Protecției Civile din România. Vă reamintim că, pentru marcarea acestui moment, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență organizează, la nivel național, o serie de activități menite să dezvolte un comportament preventiv.

Sub sloganul „Împreună mai pregătiți”, în perioada 25 februarie- 04 martie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vlașca” al Județului Giurgiu va desfășura mai multe acțiuni de informare și educare preventivă.

Astfel, giurgiuvenii interesați se pot familiariza cu măsurile și regulile de comportare ce trebuiea doptate în cazul producerii unor situații de urgență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *