Portul de mici ambarcațiuni-proiectul care scoate Giurgiu din sărăcie

Lume, lume, Giurgiu, municipiul care cunoaște o dezvoltare demnă de Cartea Recordurilor are port pentru mici ambarcațiuni.

Marea realizare care a creat valuri peste mări și țări, a luat fruntea tuturor porturilor similare din lume încât, imediat ce dă firul ierbii, la Giurgiu, vor acosta cele mai jmechere ambarcațiuni, iahturi, șalupe și bărci care mai de care, plus un concurs de iahting, că dacă n-ar fi nu s-ar povesti.

Ce Monaco, ce Macao sau alte porturi celebre…Giurgiu va deveni paradisul deținătorilor de mici ambarcațiuni care se vor înghesui să ocupe un loc de acostare.

Practic, această capodoperă de peste 3 milioane de euro, va scoate orașul din sărăcie, dacă este să ne luăm după amploarea mediatizării din spațiul online a construcției, care a stârnit chiar și una din rarele reacții ale primarului Adrian Anghelescu, replică la un comentariu adăugat de fostul primar Nicolae Barbu.

S-a făcut, s-a făcut. Foarte bine, să fie primit și să scoată Giurgiu din sărăcia care ne-a consacrat.

Până să ne dăm în bărci pe canal și să acostăm în noul port, mai bine ați lămuri giurgiuvenii cu privire la bugetul local, supus aprobării în ședința de joi, 08 februarie.

Chiar credeți că a stat cineva cu ochii lipiți de avizierul primăriei să descâlcească aproape 150 de pagini de cifre? Giurgiu nu e un oraș de economiști și nici de experți contabili.

Sau giurgiuvenii nu merită explicații? Să știe ei, din gura edililor, cât e la investiții, cât e la dezvoltare, câte proiecte europene s-au scris…banalități d-astea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *