Postulatu’ lui Badalau pentru PSD Giurgiu , ,,Ultimul Venit, primul servit”

 

 

 

Schimbarea lui Cristian Matei cu Alin Gutu la conducerea Administratiei Porturilor Dunarii Fluviale a produs in filiala giurgiuveana a PSD un adevarat tsunami.
Nu, nu s-a revarsat Dunarea (Doamne fereste !), au inebunit social-democratii giurgiuveni cu state vechi si cu foame la fel de veche, postul de director al APDF fiind unul foarte bine remunerat si pe cale de consecinta , foarte ravnit.
Si zbiara oamenii (pe buna dreptate).
-De ce Alin Gutu ?
Alin Gutu era acum un an si-un pic presedintele Tineretului National Liberal, om de baza al lui Marian Maroiu si-al fostului primar liberal Lucian Iliescu.
O fi avut Alin Gutu vreo revelatie de stanga de-a dat uitarii toate visele tineretii sale juvenile de dreapta, dar de-aici si pana la a-l inscauna director pe cel mai ravnit scaun al unei companii nationale parea cale lunga……
Ba nu.
Inscaunarea in functie a lui Gutu face parte dintr-un obicei vechi, practicat in perioadele de coducere bolintineana a PSD-ului giurgiuvean si care consta in servirea ultimului venit in dauna colegilor si a camarazilor de lupta .
De exemplu :
Elena Dinu-deputat PSD, venita de nici doi ani de la PNL,Razvan Cuc-deputat si fost ministru,transferat cu doi ani in urma de la defunctul PP-DD,Alexandru Andrei-deputat PSD cu activitate prodigioasa in PLD si PNL, Fabian TIrca-fost prefect,PNL-ist de marca pana acum doi ani,Bogdan Bratu-director al DRDP Craiova,zece ani purtator de servieta al primarului liberal Lucian Iliescu,Ioana Popescu- director al Agentiei pentru Protectia Mediului, fost membru marcant al PD-L si al PNL, Florentina Popescu- Director al Casei judetene de Sanatate,fost membru PD-L si PNL pana de curand……si daca o sa coborim in esaloanele inferioare, exemplele sunt multiple.
De ce asa ?
Pentru ca se aplica ,,Postulatul” lui Badalau, ,,Ultimul venit, primul servit”
In urma cu 17 ani, nea Mimi de la Malu-Spart l-a adus pe gineri’su Nicu la Marin Cristea ,sefu PDSR-ului giurgiuvean de-atunci sa-l puna prefect si-ala l-a pus subprefect ca Nicu n-avea scoala destula, da’ l-a pus, desi Nicu era ultimul venit.
Atunci i-a venit lu’ Nicu ideea cu postulatu’.
Se impune un sfat util pentru tinerii din PSD Giurgiu.
-Daca aveti cunostinte printre tinerii liberali giurgiuveni,incercati sa va purtati frumos cu ei, nu de alta, da’ o sa va fie sefi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *