“PREFECT PENTRU O ZI,” și „PREȘEDINTE PENTRU O ZI LA CONSILIUL JUDEȚEAN GIURGIU” – Nepromovate de siteul prefecturii!!!!

Un concurs inedit pentru elevii giurgiuveni aparea in urma cu multi ani . Prefect pentru o zi .
Denumirea duce cu gandul la titlul unui film de comedie cu rasturnari de situatie, dar nu, era vorba despre un concurs pe teme de administratie publica . Ideea a prins si continua si anul acesta dubland miza .

Joi , 24 mai sediul Inspectoratului Școlar Județean Giurgiu se vor desfășura concursurile județene “PREFECT PENTRU O ZI,” și „PREȘEDINTE PENTRU O ZI LA CONSILIUL JUDEȚEAN GIURGIU”.
Evenimentele sunt organizate de Instituția Prefectului Județul Giurgiu și Consiliul Județean Giurgiu, în ideea de a sprijini tinerii care doresc să cunoască instituțiile publice ale județului, să vadă din interior în ce constă funcția de prefect și funcția de președinte de consiliu judetean .

Lucrarile cele mai bune vor fi premiate de catre un juriu de specialitate , iar câștigătorii locurilor vor participa la o zi de muncă alături de Prefectul Județului Giurgiu și Președintele Consiliului Județean Giurgiu, pentru a înțelege responsabilităţile unui lider cu atribuţii la nivel județean.

Initiativa este frumoasa si laudabila . Din cate stim “Prefect pentru o zi” ,are deja vechime . Salutabila si ideea de a face un concurs similar si la Consiliului Judetean si de a o promova pe pagina de facebook a institutiei.
Pacat insa ca institutia Prefectului nu acorda importanta cuvenita acestor concursuri nepromovand din pacate propria actiune !
Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *