web analytics
Giurgiu-Tribune

Prefecta de Giurgiu, acuzata ca a plecat in concediu fara sa anunte ministerul de interne, nu mai ocupa aceasta functie

De ieri, Prefectul Judetului Giurgiu Nina Carmen Crisu, nu mai ocupa aceasta functie conform unei hotarari de guvern. Decizia vine la o zi dupa ce Senatorul de Giurgiu, Niculae Badalau dadea asigurari in presa locala ca acest lucru nu se va intampla.

Activitatea Ninei Carmen Crisu in calitate de prefect a fost una foarte controversata , mai ales in ultimul an si jumatate cand a refuzat sa raspunda unor intrebari incomode adresate oficial de catre filiala judeteana a PNL.
Una dintre intrebari a fost daca este membra a Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica , organism subordonat Consiliului Judetean si daca a fost retribuita pentru asta ? Intrebarea viza mai cu semana faptul ca functia de prefect este incompatibila cu cea de membru ATOP.
O alta intrebare a fost daca a plecat plecata din tara intr-o excursie in Israel fara stirea ministrului de interne pe perioada condediului medical?
Si …daca a fost pontata ca prezenta la serviciu in perioada in care a fost plecata in vacant in Israel si prin urmare retribuita ?
Nina Carmen Crisu a spus in schimb ca este sub demnitatea sa sa raspunda unor astfel de intrebari .
Prefectul Judetului Giurgiu, Nina Carmen Crisu a mai ocupat această funcţie în perioada Guvernului Ponta până în aprilie 2016 când Executivul Cioloş a preferat să lucreze cu teleormăneanul Zorinel Niculcea, si din nou din 12 ianuarie 2017, pana pe 2 august 2018.
Debarcarea fostei prefecte, cunoscuta ca fiind un om de incredere al senatorului Badalau, ar putea fi interpretata drept un semnal al schimbarii garzi vechi a PSD pe plan local .

Camelia Sachetti

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *