Prefectul județului Giurgiu, Nina Carmen Crisu, contrazisa prin Procese Verbale de primarii pe care ii acuza!

Conform unei declaratii a  Prefectului județului Giurgiu, Nina Carmen Crisu, locuitorii din Bolintin Deal, Mihailești și Celjani , care au fost afectati de inundațiile din ultimele zile , riscă să nu  primească ajutoarele de urgență din partea Guvernului din cauza ca cei trei primari refuză să colaboreze cu membrii comisiei care trebuie să evalueze pagubele. Declaratia a fost facuta ieri intr-o conferinta de presa, iar primarii respectivi au sarit imediat ca arsi , demonstrand contrariul prin Procese Verbale.

Prefectul județului Giurgiu, Nina Crisu, a anunțat ieri, 12.06.2019 intr-o conferinta de presa, că locuitorii din Bolintin Deal, Mihailești și Celjani ,care au fost afectati de inundațiile din ultimele zile, riscă să nu  primească ajutoarele de urgență din partea Guvernului. Zeci de case au fost afectate de ploile care au creat inundații. Însă, potrivit prefectului, primarii refuză să colaboreze cu membrii comisiei care trebuie să evalueze pagubele. Motivul ar fi faptul că evaluările ar fi trebuit făcute în weekend, iar primăriile nu au lucrat sâmbătă și duminică.

In replica, primarii din Clejani  si Bolintin Deal si Mihailesti,  au pus la dispozitia presei, procesele verbale care demonteaza spusele prefectei, si  din care reiese faptul  ca din comisiile respective nu a făcut parte niciun reprezentant al prefecturii.

Se mai constata din acele procese verbale, faptul ca ajutoarele nu se dau fie din cauza ca nu au fost facute solicitari,ori pentru ca  inundatiile  au afectat numai terenul din curţi, si nicidecum din vina primarilor.

Va punemsi noi la dispozitie cele trei procese verbale spre confirmare.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *