Prefectura Giurgiu nu mai e (F)Alimentara

,,Dupa ce prostia se instala confortabil in teritoriu , urma o perioada de fericita adaptare”

 

 

Lucrurile cele mai durabile si oamenii care ne ocupa cel mai mult timp si spatiu in viata sunt aproape mereu in prima faza provizorii .
La asta nu s-au gandit liderii giurgiuveni ai coalitiei eclectice de foarte trista amintire numita USL cand au instalat-o in functia de prefect al judetului pe doamna Nina Carmen Crisu .
Provizoriu , si-au spus .
Provizoratul cu Nina Crisu prefect a durat vreo sase ani cu o sincopa de cateva luni , cand Dacian Ciolos ne-a cadorisit cu un alt ,,provizoriu” de la Teleorman , sluga de-a lui Dragnea , cu nume , atitudine si figura de arlechin , Zorinel Niculcea .
Nina Crisu a fost vanzatoare la Gostat inainte sa-si desavarseasca studiile juridice .
N-a reusit sa scape niciodata de atitudinea si de sortul de vanzatoare la Gostat , ambele i-au intrat adanc in caracter si-n piele , astfel ca timp de cinci ani judetul Giurgiu a avut ca si prefect o vanzatoare de alimentara.
-Poftiiti , bine-ati venit !
-Cu ce sa va servim ?
-Cu placere si mai poftiti pe la noi !
Asta a fost refrenul cantat de Nina Crisu de cate ori intra si iesea clientul Badalau din Prefectura Gostat .
Din 1990 si pana acum functia de prefect al judetului Giurgiu a fost ocupata in general de localnici .
Au fost si doua importuri nefericite , Tanasescu , securistul de la vama si mai sus mentionatul Zorinel ,cel cautator de placeri pe la bulgari .
Functia de prefect al judetului Giurgiu a fost ocupata de-a lungul timpului si de oameni care i-au dat forta si prestanta si am sa ma refer la domnii Dan Nitulescu , Norut Stanisteanu , Robert Cristoi , Petre Rosu si Vasile Mustatea , oameni pe langa care Nina Crisu ne apare ca o modesta vanzatoare de iluzii dintr-un galantar aproape intotdeauna gol .

De ieri doamna Nina Crisu a fost debarcata de la conducerea prefecturii Giurgiu . Poate de-acum o s-avem si noi  prefectura si prefect …………. macar provizoriu .

Au revoir tzatzo !

Costel de la Floresti-Stoenesti .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *