Giurgiu-Tribune

Premieră la Florești-Stoenești: Târg de Crăciun și un mini parc de distracții pentru copii

De Ziua Națională a României, în comuna Florești-Stoenești a fost mare sărbătoare. Primăria localității a vrut să le ofere locuitorilor săi momente de neuitat și se pare că a reușit. Părinți, copii, bunici s-au prins într-o mare horă a Unirii, în Piața Sfatului din Florești-Stoenești.

Tot azi, de 1 Decembrie, al Florești-Stoenești a fost dat startul Sărbătorilor de iarnă. Primăria a organizat, în premieră, un impresionant Târg de Crăciun spre bucuria localnicilor, în special a copiilor. Pe lângă bradul uriaș împodobit cu decorațiuni alese, pentru cei mici s-a amenajat un mini parc de distracții, cu trenulețe, mașinuțe și multe suprize.

Tărgul de Crăciun de la Florești-Stoenești le oferă celor care aleg să îl viziteze, produse tradiționale românești, decorațiuni pentru Crăciun, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte și multe alte produse care fac din Crăciun cea mai iubită sărbătoare.

Inițiativa de a organiza în premieră un Târg de Crăciun la Florești-Stoenești aparține primarului Constantin Dumitru, care, alături de Consiliul Local a reușit să organizaze un eveniment care ar stârni invidia multor orașe.

Târgul va fi deschis în perioada 1 decembrie 2021 – 8 ianuarie 2022.

 

Visits: 64

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *